Міжнародний день прав людини

/Files/images/cheki/mjnarodniy_den_prav_lyudini/3.jpg/Files/images/cheki/mjnarodniy_den_prav_lyudini/8.jpg/Files/images/cheki/mjnarodniy_den_prav_lyudini/1.jpg/Files/images/cheki/mjnarodniy_den_prav_lyudini/6.jpg/Files/images/cheki/mjnarodniy_den_prav_lyudini/7.jpg/Files/images/cheki/mjnarodniy_den_prav_lyudini/4.jpg

10 грудня в світі відзначається Міжнародний день прав людини, що був заснований на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у 1950 році. Крім того, в Україні щороку на честь проголошення у 1948 році Генеральною Асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини проводиться Всеукраїнський тиждень прав людини.

У нашій школі вже традиційно цього дня проводяться різноманітні заходи ,метою яких є надання правової освіти дітям,формування в них правової культури та правової свідомості, вміння визначати своє ставлення до Законів,їхнє місце і роль у дорослому житті.

Цього року вчитель історії і правознавства Самійленко Н.О. провела дуже цікавий турнір між правознавцями 9-х класів «У світі права». Учасники турніру показали дійсно високий рівень правових знань, а вболівальники отримали нові знання і позитивні емоції .

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.